Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 1.8i 2000` - покупка.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Hipopotigar Покажи съобщение
    Ами колеги, вече съм част от манията! :> Докарах си я на ход машинката. Не се задави нито веднъж, но има няколко неща който са видими на пръв поглед.
    1) На празни оборороти, оборотите играят между 300 и 800 - съответно дросел и ще видим какво още.
    2)Задните дискове са за смяна.

Не съм я засичал още как харчи но за 150км необслужена 40лв бензин 95 си ги глътна почти. Верно гоних я 10-тина километра от там вече 2500 оборота 90км/ч.

Ще видим какво още ще излезе след обслужването. Очаквайте ме скоро в раздел "Представяне", за сега под ключ и строго охранявана от добермана! :>
    Е, честито и безаварийно!!!
    Мойта няма и три седмици и ме ядосва вече

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      Е, честито и безаварийно!!!
      Мойта няма и три седмици и ме ядосва вече
      Какво стана с нея? :>
      Alfa Romeo GTV 1.8TS 144hp 2000` - Hell on wheels

Comment

Колеги ще ви кажа ,че за всяка алфа а и по специално ГТВ е нужно човек да изпитва много любов към нея и да се въоръжи с много нерви иначе няма да е бъде......!?
        Който трябва ме разбира а който не сам ще разбере ако преди това не се е отказал....

Поздрави и успех на всички нови собственици с ГТВ това е уникална кола без значение с кой мотор е...
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          Колеги ще ви кажа ,че за всяка алфа а и по специално ГТВ е нужно човек да изпитва много любов към нея и да се въоръжи с много нерви иначе няма да е бъде......!?
          За пореден път:

Comment

Нервите главно ми ги образува всеки срещнат в момента, който ми казва:

"Еееех има външен вид обаче си се набутал с такава кола!"

Колата и без двигател да стои пред нас, пак по-малко нерви ще ми образува от занимаване с хора, които не осъзнават, че на мечтите цена не можеш да сложиш :>

Comment

Какво стана с нея? :>
              Нещо перката не иска да пуска и вентилатора на парното изчезна
              Утре я водя в един от клубните сервизи да и баят

Comment

Колата и без двигател да стои пред нас, пак по-малко нерви ще ми образува от занимаване с хора, които не осъзнават, че на мечтите цена не можеш да сложиш :>
                Ами така си е колега една алфа се нуждае от любов ,и тогава чак изпитваш истинския кеф от нея ........така си е трябва да е чустваш колата особено ГТВ защото това е кола с характер,а относно това което ти говорорят не се вързвай и не влизай в спорове и изказвания като моите защото говориш с безчуствени хора към скучните си коли, които немогат да разберат кое е тръпката на една алфа и ще те помислят за хахо.........личен опит -това което пиша го зазбира само истински алфист .........това е страст.
                Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 05:27.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Айде после кажете, че не е яко да се живее в БГ - всеки е безплатен финансов съветник. Казвал съм го и в друга тема - тук всеки който не пипва нищо по колата и като вече стане тоталка от хлопане и тропане я продаде е играч и гъзар а който поддържа и дава пари по нея е смешник и балама...
                  На такива коментатори аз обикновено има казвам, че ако исках финансови съвети (за какво да си харча парите) щях да отида при някой специалист да ме консултира а нямаше да се допитвам до тях, да не говорим да им приемам безплатните съвети базирани на едва изкарано средно образование в най-забутаното възможно училище.
                  Кисело си е гроздето какво искаш, не знам за какво им се нервиш на такива дето единствения критерии колко добра е една кола за тях е колко и струва биалетката (щото това сигурно е единственото нещо за което биха дали пари по колата... Явно няма как да се побългари)

Comment

Ами колеги, вече съм част от манията! :> Докарах си я на ход машинката. Не се задави нито веднъж, но има няколко неща който са видими на пръв поглед.
                    1) На празни оборороти, оборотите играят между 300 и 800 - съответно дросел и ще видим какво още.
                    2)Задните дискове са за смяна.

Не съм я засичал още как харчи но за 150км необслужена 40лв бензин 95 си ги глътна почти. Верно гоних я 10-тина километра от там вече 2500 оборота 90км/ч.

Ще видим какво още ще излезе след обслужването. Очаквайте ме скоро в раздел "Представяне", за сега под ключ и строго охранявана от добермана! :>
                    Честито много добре изглежда Харесва ми - прилича на моята . Относно мотора аз по принцип съм повече фен на 1,8 отколкото на 2.0 -това добре.
                    Сега я закарай в клубен сервиз да я проверят и обслужат. За игрането на оборотите в такива граници единия от вариантите е моторчето за празния ход . Моята 1,8 навремето като я взех от немного каране така играеха за малко да ме набутат да сменям разни неща , но се оказа че след като зачистиха с малко WD клеми, букси и всичко свързано с моторчето за празен ход колата заспа и нямаше грижи Успех и пще веднъж честито.

А относно забележките на хора, че изглежда добре ама иска пари може спокойно да им кажеш че предпочиташ много красива жена която да ти е кеф да дадеш някой лев по нея и да си я "ползваш" с любов, отколкото дебела и грозна която практично ще ти готви , ама всяка изхарчена стотинка по нея няма да ти прави кеф и ще ти се струва много - просто защото няма как да обичаш нещо което е грозно и не го харесваш , пък макар и практично а парите изхарчени от любов винаги се харчат с кеф и без да смятаме (когато ги има де)
                    Last edited by BatVas; d.m.y г., 09:30.
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                      А относно забележките на хора, че изглежда добре ама иска пари може спокойно да им кажеш че предпочиташ много красива жена която да ти е кеф да дадеш някой лев по нея и да си я "ползваш" с любов, отколкото дебела и грозна която практично ще ти готви , ама всяка изхарчена стотинка по нея няма да ти прави кеф и ще ти се струва много - просто защото няма как да обичаш нещо което е грозно и не го харесваш , пък макар и практично а парите изхарчени от любов винаги се харчат с кеф и без да смятаме (когато ги има де)

ЕВАЛА !!! Не съм чувал по добро описание за истински алфист. Тази кола се взима със сърце, а не с разум. Браво много ми хареса.
                      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                      Lancia Ypsilon '02

Comment

Как беше лафа - "Четири тенекии и едно сърце по средата" :>

Comment

Къде ги видя тия тенекии специално в GTV/Spider бе човек...

Comment

Такъв е лафът!

Comment

Ще видим какво още ще излезе след обслужването. Очаквайте ме скоро в раздел "Представяне", за сега под ключ и строго охранявана от добермана! :>[/QUOTE]
                              Като ги знам тези глезени кучета,най-много да се повози с някой чужд шофер и после да гледа мило и с клюмнали уши!хахахахахааха
                              А иначе мноооооого е прав BatVas!!!!!!!!!!!...и не само той!
                              Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
                              Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
                              SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
                              Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Добре дошъл си да опиташ с глезеното куче :>>>>

Comment

Working...
                                X